Rakentaminen pääkaupunkiseudulla

Saneeraus ja rakentaminen Helsinki, Espoo, Vantaa & Kauniainen

Julkisivujen korjaamiset, uusimiset tai päivittämiset.

Vanhojen kattojen korjaukset tai uusimiset. Tämä voi sisältää kattorakenteiden korjauksia, vesikatteen vaihtamista tai katon eristämistä.

Suoritamme rakennusten sisätilojen muokkaamiset tai uudelleenjärjestelyt. Tämä voi sisältää esimerkiksi seinien purkamista tai rakentamista, lattiapäällysteiden vaihtamista, keittiö- ja kylpyhuoneremontteja tai tilojen esteettömäksi muuttamista.

Vesivahinkojen ja kosteusvaurioiden korjaustyöt

Suoritamme ammattitaidolla pienet ja suuremmatkin vesivahinkojen ja kosteusvaurioiden korjaustyöt Helsingin, Espoon, Vantaan ja muun pääkaupunkiseudun alueella.

Oikeat työmenetelmät ja riittävän laajat suojaustoimet ovat ensiarvoisen tärkeitä. Remontoitavat tilat osastoidaan ja alipaineistetaan. Näin varmistetaan korjaustöiden sujuminen turvallisella tavalla, ilman että haitta-aineita leviää muualle ympärillä oleviin tiloihin.

Korvausilmaventtiilit

Suoritamme myös korvausilmaventtiilien vaihto- ja asennustöitä. Kauttamme saatte Velco-korvausilmaventtiilit, jotka ratkaisevat ilmanvaihdon ongelmat automaattisesti. Korvausilmaventtiilissä oleva termostaatti säätää automaattisesti venttiililautasen avausta ulkolämpötilan mukaan – kylmällä ilmalla pienemmälle ja lämpimällä suuremmalle.

Lattiapinnoitukset

Teemme myös erilaisia betonilattioiden pintakäsittelyjä, kuten epoksipinnoituksia mm. autotalli ja varastotiloihin.

Talon alapohjabetonilaatta käsitelty harmaalla tasoitteen näköisellä Xypex aineella. Saneeraus ja rakentaminen Helsinki, Espoo, Vantaa & Kauniainen

Kosteusvaurioiden korjaus Espoo. Xypex Concentrate – Betonin pintakäsittely

Tarjoamme myös uudisrakentamisen palveluja, Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa – ota yhteyttä ja kysy lisää haluamastasi toteutuksesta!

 

TARJOUSPYYNTÖ

Täytä tarjouslomake niin otamme yhteyttä.