Yritys

JERODEL OY – RAKENNUSALAN AMMATTILAINEN

Jerodel Oy on pääasiassa pääkaupunkiseudulla toimiva rakennusalan yritys, joka on perustettu vuonna 2004. Aloitimme toimintamme tekemällä Karibian loistoristeilijöiden sisustusasennuksia ja niistä saamamme vaativan monimuotoisen käsityötaidon ja aikatauluttamisen siirsimme asuin- ja liikehuoneistojen remontteihin, sekä myös uudiskohteiden rakentamisiin.

Olemme tehneet 19 vuoden aikana lukuisia vaativia vesivahinkojen ja kosteusvaurioiden korjaustöitä, kokonaisvaltaisia näyttäviä huoneistoremontteja, mukaan lukien satoja kylpyhuone- ja keittiöremontteja.

Laadukkaat remontit

Keskitämme mieluummin laatuun kuin määrään täten toimimme pienemmällä tutulla henkilöstöllä, jolloin saamme varmistettua, että jokainen projekti toteutetaan laadukkaasti ja asiakkaan tarpeita kunnioittaen. Asiakaskuntamme muodostuu lähestulkoon kokonaan vanhoista asiakkaista ja heidän suosituksien myötä saaduista uusista asiakkaista.

Teemme remontti- ja rakennustyöt ammattitaidolla sekä kotitalouksille, yrityksille, taloyhtiöille, että muille yhteisöille

 

 

 

TARJOUSPYYNTÖ

Täytä tarjouslomake niin otamme yhteyttä.