Kylpyhuone- ja saunaremontit

Kylpyhuoneremontti Helsinki, Espoo & Vantaa

Kylpyhuoneremontti alan ammattilaiselta alueella Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu pääkaupunkiseutu. Olemme toteuttaneet satoja kylpyhuone- ja saunaremontteja pääkaupunkiseudulla. Tiedämme eri vuosikymmenten rakenteiden erot ala- ja välipohjissa, seinärakenteissa sekä vesijohto- ja viemärijärjestelmissä. Olemme nähneet viimeisten 20 vuoden aikana vedeneristeiden ja muiden materiaalien kehityksen sekä ohjeistusten selkeytymisen. Olemme erittäin hyvämaineinen ja luotettava suomalainen remonttiliike.

Suunnittelusta toteutukseen

Kylpyhuoneremontti pitää sisällään lukuisia työvaiheita ja kaikki alkaa tutustumalla kohteeseen asiakkaalle sopivana ajankohtana ja kuuntelemalla asiakkaan toiveet ja tarpeet. Asiakkaan antama mielikuva meille on lähtökohta kylpyhuoneremontin suunnittelulle. Kohteeseen tutustuminen antaa tarvittavat tiedot tarkkaan kirjalliseen tarjoukseen. Kylpyhuoneet kannattaa suunnitella huolellisesti tilan erityispiirteet ja käyttötarkoitus huomioiden. Kustannukset pysyvät luonnollisesti kohtuullisempana jos esim. viemäreiden, vesipisteiden ja kalusteiden paikkoja ei vaihdeta. Kylpyhuoneremontin toteutuksen lisäksi vastaamme tarvittaessa myös materiaalihankinnoista ja varmistamme haluttujen materiaalien saatavuuden.

Voimme suositella tarvittaessa avuksenne hyväksi todettuja sisustusuunnittelijoita tai jos tarvitsette märkätilatöiden valvontaa, vedeneristystarkastuksia, märkätilojen kuntoarvioita, kosteusmittauksia, kuivauspalveluita tai rakennesuunnittelijoita niin me tiedetään alan parhaat!

Kylpyhuoneremontti Helsinki, Espoo ja Vantaa | Jerodel Oy

Kylpyhuoneen laatat

Kylpyhuoneiden seinät ja lattiat ovat yleensä laatoitettuja. Laatat ovat helppohoitoisia ja kestäviä, joilla on erilaisia ominaisuuksia, malleja, värejä ja käyttötarkoituksia. Tässä on muutamia yleisiä laattatyyppejä, joita käytetään kylpyhuoneissa:

Keraamiset laatat ovat yleisimpiä ja monipuolisimpia kylpyhuonelaattoja. Ne voivat olla lasitettuja tai lasittamattomia ja tarjoavat laajan valikoiman värejä, kuvioita ja pintakuvioita. Kaakeli, klinkkeri ja porcellanato ovat kaikki keraamisia laattoja. Kaakeli on lasitettu sisäseinien verhoukseen tarkoitettu keraaminen laatta. Klinkkeri on kaakelilaattaa tiiviimpi, lasitettu tai lasittamaton laatta, jota voidaan käyttää seinissä sekä lattioissa. Porcellenato (kuumapuristettu) on erittäin tiheää ja kovaa materiaalia, joka sopii erinomaisesti lattia- ja seinäpäällysteisiin erilaisissa tiloissa. Porcellenato ei juuri ime vettä ja likaa.

Mosaiikkilaatat ovat pieniä laattoja, jotka voivat olla lasitettuja tai lasittamattomia. Ne luovat usein tyylikkään ja yksilöllisen ilmeen, erityisesti suihkuseinillä, taiteellisissa yksityiskohdissa tai rajauksissa.

Luonnonkivilaatat kuten marmori, graniitti, kalkkikivi ja liuskekivi voi tuoda kylpyhuoneeseen luonnollista ja eleganttia ilmettä. Luonnonkivilaattojen sävyt ja kuvioinnit ovat ainutlaatuisia.

Metro- eli metroseinälaatat ovat perinteisiä, pieniä ja suorakulmaisia laattoja, joita näkee usein metroasemien seinissä. Ne ovat tulleet suosituiksi myös kylpyhuoneiden sisustuksessa retro-tyylisenä vaihtoehtona.

 

Sementtilaatat saivat suosiota Art Nouveau - ja Art Deco -aikakausilla. Kylpyhuoneremontti Helsinki, Espoo ja Vantaa .| Jerodel Oy

Sementtilaatat saivat suosiota Art Nouveau – ja Art Deco -aikakausilla, erityisesti 1800-luvun lopusta 1900-luvun alkuun. Tänä päivänä sementtilaattamalleja on monenlaisia, ja ne ovat edelleen suosittuja erityisesti retrohenkisissä ja rustiikkisissa sisustuksissa. Sementtilaatat pitää erikseen käsitellä 4-5 kertaa ennen asennusta.
Kylpyhuoneremontti Helsinki, Espoo ja Vantaa | Jerodel Oy

Erilaisia laattoja löytyy monenlaisia

Esimerkiksi puun ulkonäköä jäljitteleviä laattoja ja nämä voivat olla erittäin kestäviä ja kosteudenkestäviä vaihtoehtoja. Antiikkilaatat taas jäljittelevät vanhanajan tyyliä ja voivat sisältää kuluneen tai patinoituneen näköisiä kuvioita. Geometrisillä laatoilla voidaan luoda erilaisia kuvioita ja malleja kylpyhuoneen seinille tai lattialle.

Rektifioitu laatta on tyyppi keraaminen tai posliinilaatta, joka on käynyt erityisen valmistusprosessin läpi. Tämä prosessi tekee laatan reunasta tarkan ja suoran, minkä ansiosta sen reunat ovat viistetyt tai leikatut niin, että ne ovat täysin suorat ja kulmat tarkkoja. Tämä eroaa perinteisistä laatoista, joissa reunat saattavat olla hieman pyöristettyjä tai epätasaisia. Rektifioitu laatta antaa asennukselle siistin ja tasaisen ilmeen, sillä saumat voivat olla ohuempia, ja laattojen väliin jää vähemmän tilaa. Rektifioitujen laattojen tarkat reunat mahdollistavat suurempien laattaformaattien käytön, mikä voi luoda avaran ja yhtenäisen ulkonäön tilaan. Kun harkitset rektifioitujen laattojen käyttöä, varmista, että ymmärrät niiden asennusvaatimukset ja huoltotarpeet sekä mahdolliset lisäkustannukset, jotka saattavat liittyä tarkempaan asennukseen ja tarvittaviin materiaaleihin.

Saunaremontti Helsinki, Espoo & Vantaa

Saunat on perinteisesti mielletty vain puuseinäisiksi löylynottopaikoiksi, mutta niihinkin voidaan hyvin lisätä esimerkiksi lasi- ja kiviseiniä. Myös laude- ja paneelimateriaaleja löytyy monenlaisia; on kapeaa ja leveää, sekä erilaisia puumateriaaleja erilaisilla ponteilla ja höyläyksillä, joilla saadaan asiakkaan mieltymysten mukaisesti esille haluttuja muotoja ja värisävyjä. Myös saunan valaistus voidaan toteuttaa lukuisilla erilaisilla valaistustekniikoilla. Annamme mielellämme ideoita mieltymyksienne mukaisesti. Teemme halutessanne saunaosastostanne vaikka roomalaisen kylpylän – vain mielikuvitus on rajana!

Saunaremontti Helsinki, Espoo & Vantaa.

Saunaremontti Helsinki, Espoo ja Vantaa | Jerodel Oy

Kestävä ja laadukas toteutus

Sähkö- ja LVI-työt hoituvat tarvittaessa hyväksi havaittujen yhteistyökumppaniemme avustuksella.

Aloitamme remontin huolellisella suojauksella. Kulkuväylät suojataan, remontoitavat tilat osastoidaan ja alipaineistetaan. Rakentamisessa noudatamme yleisiä rakennusehtoja YSE1998 ja C2 määräyksiä. Käytämme korkealaatuisia ja VTT:n hyväksymiä materiaaleja. Suosimme laadukasta Ardex-tuoteperhettä.

Kylpyhuone- ja saunaremontit Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla – ota yhteyttä ja kysy lisää haluamastasi toteutuksesta!

 

TARJOUSPYYNTÖ

Täytä tarjouslomake niin otamme yhteyttä.