Huoneistoremontti Vantaa

Huoneistoremontti Vantaa

Tuntuuko, että tällä kertaa ei huvita itse lähteä leikkimään huoneistoremontin kanssa? Tilaa huoneistoremontti Vantaalla Jerodelilta! Me hoidamme kaikenkokoiset ja kaikenlaiset huoneistoremontit aina makuuhuoneen pintaremontista suuremman kiinteistön kokonaisvaltaiseen toteutukseen. Autamme suunnittelussa ja materiaalien valinnassa, pidämme huolta oikeaoppisesta suojauksesta ja suoritamme työn laadukkaasti ja osaavasti asiakkaan toiveita ja aikataulua kunnioittaen! Saat meiltä ammattilaiset kaikkiin huoneistoremontin osa-alueisiin. Näin voit luottaa, että lopputulos on onnistunut, oli kyseessä minkälainen huoneistoremontti tahansa. Tutustu palveluihimme Vantaalla ja ota yhteyttä, kun tarvitset huoneistoremonttiisi vakaita apukäsiä!

Sadat onnistuneet huoneistoremontit puhuvat kokemuksemme puolesta

Toteutamme monipuoliset huoneistoremontit Vantaan alueella. Asiakkaitamme ovat niin yksityishenkilöt ja taloyhtiöt kuin yrityksetkin. Kokemusta on siis kertynyt hyvin erilaisten kohteiden huoneistoremonteista, kuten maalaus- ja tapetointitöistä, uudiskohteiden remontoinneista, lattiatöistä, märkätilojen remonteista, keittiöremonteista sekä toimitilojen remonteista, esimerkiksi toimistoista, ravintoloista ja muista liiketiloista.

Huoneistoremontti vaatii tarkkaa työtä – tilaa remontti ammattilaiselta!

Huoneistoremonteissa moni asia voi mennä vikaan, jos työvaiheita lähdetään oikomaan tai säästämään kuluissa väärässä paikassa. Huolimattomasti tehty huoneistoremontti saattaa aiheuttaa kiinteistölle esimerkiksi kosteusvaurion, sähkövikoja tai muita ongelmia, jotka maksavat turhaan entistä enemmän myöhemmin. Me Jerodel Oy:lla panostamme paitsi kestävään ja huippulaatuiseen työnjälkeen, myös kiinteistön tiiviiseen ja tarkkaan suojaamiseen sekä remontoitavan alueen osastoimiseen ja alipaineistamiseen. Voit luottaa, että huoneistoremonttisi hoituu meiltä ilman ylimääräistä päänvaivaa, stressiä tai työtä sinulle. Tarjoamme asiakkaillemme huoneistoremontit suunnitteluineen varmalla otteella, osaavien suomalaisten ammattilaisten voimin.

Huoneistoremontti kannattaa: hyötyä kiinteistön arvolle ja viihtyvyydelle

Huoneistoremontti on loistava sijoitus paitsi asunnon rahalliseen arvoon, myös asumismukavuuteen, viihtyvyyteen tai vaikka parempaan työympäristöön. Ehkä yrityksesi avara toimistotila vaatii lisää yksityisiä neuvotteluhuoneita? Ehkä kotisi keittiö olisi kutsuvampi, jos se sijaitsisi asunnon valoisassa nurkassa? Kenties tapetit tarvitsevat vaihdon entisen asukkaan jäljiltä ja samalla voisi remontoida ylimääräisestä käytävästä vaatehuoneen? Mahdollisuuksia erilaisiin huoneistoremontteihin on yhtä paljon kuin huoneitakin! Me toteutamme tehokkaasti ja innovatiivisesti kaikki pienet ja suuret remontit.

Tilaa huoneistoremontti meiltä ja pääset itse helpolla!

Sinä huilit ja haaveilet, me teemme työt. Lopputulos? Kaikki saavat tehdä sitä, mistä tykkää! Sinä pääset upeaan remontoituun huoneeseen tai kiinteistöön, ja me saamme toteuttaa huoneistoremontin laadukkaasti ja sujuvasti, kuten palvelumalliimme kuuluu. Kun mietit huoneistoremonttia Vantaan alueella sijaitsevaan asuntoosi tai yritystiloihin, pyydä meiltä ilmainen arvio remontin laajuudesta, kestosta sekä kustannuksista.

Saat meiltä kaiken, mitä huoneistoremontti vaatii. Toteutamme pitkäaikaisten yhteistyökumppaneidemme avustuksella muun muassa tarvittavat sähkö- ja LVI-työt. Rakentamisessa noudatamme yleisiä rakennusehtoja YSE1998 ja C2 määräyksiä sekä käytämme korkealaatuisia VTT:n hyväksymiä materiaaleja.

Huoneistoremontti Vantaa – ota yhteyttä ja kerro toiveesi!

Me Jerodelilla emme tyydy vain loistavaan lopputulokseen, vaan panostamme myös vuorovaikutteiseen asiakaspalveluun. Haluamme, että asiakkaan on aina helppo ja luotettava päästää meidät tekemään huoneistoremonttia, ja että kaikesta kommunikoidaan remontin aikana sujuvasti. Ota yhteyttä, jos haluat tietää palveluistamme lisää tai olet valmis tilaamaan huoneistoremontin meiltä.

Muista nämä, jos remontoit vanhempaa asuntoa tai taloyhtiön asuntoa:

Mikäli huoneistoremontti tehdään vanhempaan rakennukseen, huomaathan, että uusi asbestilaki tuli voimaan 1.1.2016 alkaen. Uuden lain mukaan asbesti on aina kartoitettava kaikista purettavista materiaaleista, jos rakennus on valmistunut ennen vuotta 1994.

Taloyhtiöiden kiinteistöjen kohdalla asunto-osakeyhtiölaki edellyttää, että asunnossa tehtävistä huoneistoremonteista tulee ilmoittaa taloyhtiön hallitukselle. Remontti-ilmoitus täytyy tehdä, jos remontilla voi olla vaikutusta talon rakenteisiin tai naapurihuoneistoihin. Taloyhtiöllä on oikeus valvoa osakkaiden tekemiä tai teettämiä huoneistoremontteja.

TARJOUSPYYNTÖ

Täytä tarjouslomake niin otamme yhteyttä.