Kylpyhuoneremontit pääkaupunkiseudulla

Kylpyhuoneremontti Helsinki, Espoo & Vantaa

Kylpyhuoneremontti alan ammattilaiselta alueella Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu pääkaupunkiseutu. Kylpyhuoneet kannattaa suunnitella huolellisesti tilan erityispiirteet ja käyttötarkoitus huomioiden. Kustannukset pysyvät luonnollisesti kohtuullisempana jos esim. viemäreiden, vesipisteiden ja kalusteiden paikkoja ei vaihdeta.

Suunnittelusta toteutukseen

Kylpyhuoneremontti pitää sisäällään lukuisia työvaiheita ja kaikki alkaa tutustumalla kohteeseen asiakkaalle sopivana ajankohtana ja kuuntelemalla asiakkaan toiveet ja tarpeet. Asiakkaan antama mielikuva meille on lähtökohta kylpyhuoneremontin suunnittelulle. Kohteeseen tutustuminen antaa tarvittavat tiedot tarkkaan kirjalliseen tarjoukseen. Kylpyhuoneremontin toteutuksen lisäksi vastaamme tarvittaessa myös materiaalihankinnoista ja varmistamme haluttujen materiaalien saatavuuden.

Saunaremontti

Saunat on perinteisesti mielletty vain puuseinäisiksi löylynottopaikoiksi, mutta niihinkin voidaan hyvin lisätä esimerkiksi lasi- ja kiviseiniä. Myös laude- ja paneelimateriaaleja löytyy monenlaisia; on kapeampaa ja leveämpää, sekä erilaisia puumateriaaleja erilaisilla ponteilla, joilla saadaan asiakkaan mieltymysten mukaisesti esille haluttuja muotoja ja värisävyjä. Myös saunan valaistus voidaan toteuttaa lukuisilla erilaisilla valaistustekniikoilla. Annamme mielellämme ideoita mieltymyksienne mukaisesti. Teemme halutessanne saunaosastostanne vaikka roomalaisen kylpylän – vain mielikuvitus on rajana!

Kestävä ja laadukas toteutus

Sähkö- ja LVI-työt hoituvat hyväksi havaittujen yhteistyökumppaniemme avustuksella.

Aloitamme remontin huolellisella suojauksella. Kulkuväylät suojataan, remontoitavat tilat osastoidaan ja alipaineistetaan. Rakentamisessa noudatamme yleisiä rakennusehtoja YSE1998 ja C2 määräyksiä. Käytämme korkealaatuisia ja VTT:n hyväksymiä materiaaleja. Suosimme laadukasta Ardex-tuoteperhettä.

Vedeneristys on ainekerros, joka saumoineen kestää jatkuvaa kastumista ja jonka tehtävänä on estää nestemäisen veden haitallinen tunkeutuminen rakenteeseen painovoiman tai kapilaarivoiman vaikutuksesta, kun rakenteen pinta kastuu. Märkätilojen lattioissa ja seinissä tulee aina käyttää vedeneristettä. Noudatamme märkätiloja koskevia määräyksiä ja ohjeita. RakMk/C2, 1998, RIL 107-200, RT 84-10759, RT 84-10806, KH 92-00341, RATU 63-0118.

Vedeneristyksen tarkastuksessa mitataan kuivakalvopaksuudet seinistä ja lattiasta, sekä tehdään nurkkavahvikenauhojen, läpivientien ja lattiakaivotiivistyksien ja lattiakallistusten tarkastukset. Huolehdimme myös VTT:n määrittelemästä märkätilatöiden valvontapöytäkirjasta, kuvien kera.

Kylpyhuoneremontit ja saunaremontit Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla – ota yhteyttä ja kysy lisää haluamastasi toteutuksesta!

TARJOUSPYYNTÖ

Täytä tarjouslomake niin otamme yhteyttä.