Huoneistoremontti Helsinki

Huoneistoremontti Helsinki

Kotiremppa tai tarve kunnostaa yrityksen tiloja? Kun tiedossa on huoneistoremontti, ota yhteyttä Jerodeliin! Satojen onnistuneiden huoneistoremonttiemme kirjoon kuuluu niin pienet kuin suuretkin remontit. Huoneistoremontti toteutetaan pitkällä ja vankalla kokemuksella. Remontoitava huone tai huoneet saavat uuden ilmeen – ja hymyyn kääntyy asiakkaankin suunpielet! Tutustu alta huoneistoremontteihimme ja tilaa huoneistoremontti Helsingissä.

Kaikenlaiset huoneistoremontit Helsingin alueella

Onnistuneeseen huoneistoremonttiin kuuluu huolellinen suunnittelu, laadukas työnjälki sekä se, että kaikki sujuu asiakkaalle helposti ja nopeasti. Asiakkaitamme ovat yksityishenkilöt ja yritykset, ja toteutamme huoneistoremontit Helsingissä remontin laajuudesta riippumatta. Meiltä hoituu niin yksittäisten huoneiden pintaremontit kuin suuremmatkin täysremontit osaavien suomalaisten ammattilaisten voimin ja useiden vuosien kokemuksella. Onnistuneesti toteutettu remontti parantaa asumismukavuutta huomattavasti ja myös nostaa asunnon arvoa, eli se on monestakin näkökulmasta loistava sijoitus!

Jerodel Oy tunnetaan erityisesti laadukkaista kokonaisvaltaisista huoneistoremonttien toteutuksista, mutta halusitte sitten uusia koko kodin tai yhden osa-alueen, kuten keittiön, kylpyhuoneen, makuuhuoneen, suorittaa tasoituksia ja maalauksia tai vaikka rakennuttaa uuden terassin, meiltä saat laadukkaat ja luotettavat remonttipalvelut. Panostamme sujuvaan ja laadukkaaseen toteutukseen sekä kestävään ja asiakkaan toiveiden mukaiseen lopputulokseen.

Esimerkkejä toteuttamistamme huoneistoremonteista:

 • uudiskohteet
 • kokonaisvaltaiset huoneistoremontit
 • tasoitetyöt
 • pinnanvahvistukset
 • maalaus- ja tapetointityöt
 • toimistoremontit
 • ravintolaremontit
 • keittiöremontit
 • parketin ja laminaatin asennukset
 • kalusteasennukset
 • vedeneristykset
 • laatoitustyöt
 • kylpyhuone- ja saunaremontit
 • pienet hitsaustyöt
 • laivasisustusasennukset
 • pinnoitustyöt

Kun mietit huoneistoremonttia, pyydä meiltä ilmainen arvio rakennusurakasta ja remontin kestosta sekä kustannuksista!

Kestävä ja laadukas toteutus

Kaikkihan pienestä pintaremontoinnista tykkää, mutta usein, kun yhtä tai useampaa huonetta lähdetään remontoimaan isommin, kaatuu työn edistyminen ajan, osaamisen tai kärsivällisyyden puutteeseen. Kuulostaako tutulta? Kun tilaat huoneistoremontin Helsingissä Jerodelin ammattilaisilta, vältät kaiken tämän. Saat meiltä kestävän, huolellisen ja luotettavan huoneistoremontin toteutuksen. Lisäksi kaikki remonttien yhteydessä tarvittavat sähkö- ja LVI-työt hoituvat hyväksi havaittujen yhteistyökumppaniemme avustuksella.

Kaikki huoneistoremonttiin Jerodel Oy:n kautta!

Meiltä saat kaiken, mitä huoneistoremonttiin tarvitset. Paitsi, että parasta mahdollista kohtelua saa kiinteistösi remontoitava osa, pidämme huolen, että siistinä pysyy myös kaikki muutkin huoneet. Aloitamme huoneistoremontin aina huolellisella suojauksella, jossa kulkuväylät suojataan, remontoitavat tilat osastoidaan ja alipaineistetaan. Noudatamme huoneistoremonteissa yleisiä rakennusehtoja YSE1998 ja C2 määräyksiä. Käytämme korkealaatuisia VTT:n hyväksymiä materiaaleja.

Huoneistoremontti Helsingissä – ota yhteyttä ja kysy lisää haluamastasi toteutuksesta!

Tarjoamme asiakkaillemme huoneistoremontit suunnitteluineen laadulla ja erikoisosaamisella, olipa kyseessä pienempi remonttityö tai laajempi kokonaisvaltainen toteutus. Annamme vinkkejä ja ideoita mielellämme sekä autamme toteuttamaan juuri teidän näköisen huoneistoremontin kaikkine yksityiskohtineen. Ota yhteyttä, kun haluat tietää enemmän tai etsit huoneistoremontin tekijää Helsingissä.

Huoneistoremontin suunnittelija, muista nämä:

Jos tarkoitus on remontoida vanhempaa rakennusta tai taloyhtiön kiinteistöä, on ennen remontin aloittamista hyvä ottaa huomioon muutama huoneistoremontin toteutukseen vaikuttava yksityiskohta. Mikäli huoneistoremontti tehdään vanhempaan rakennukseen, huomaathan, että uusi asbestilaki tuli voimaan 1.1.2016 alkaen. Uuden lain mukaan asbesti on aina kartoitettava kaikista purettavista materiaaleista, jos rakennus on valmistunut ennen vuotta 1994.

Asunto-osakeyhtiölaki edellyttää, että asunnossa tehtävistä huoneistoremonteista tulee ilmoittaa taloyhtiön hallitukselle. Remontti-ilmoitus täytyy tehdä aina, kun remontilla voi olla vaikutusta talon rakenteisiin tai naapurihuoneistoihin. Taloyhtiöllä on oikeus valvoa osakkaiden tekemiä tai teettämiä huoneistoremontteja.

TARJOUSPYYNTÖ

Täytä tarjouslomake niin otamme yhteyttä.