Huoneistoremontti Espoo

Huoneistoremontti Espoo

Jerodel Oy tekee pienet ja suuret huoneistoremontit

Etsitkö huoneistoremontin toteuttajaa Espoossa? Ota yhteyttä Jerodeliin! Sadat onnistuneet huoneistoremontit puhuvat kokemuksemme puolesta – meiltä hoituu niin pienemmät remontit kuin useita huoneita sisältävät kokonaisuudet. Saat kauttamme ammattilaiset kaikkiin huoneistoremontin osa-alueisiin. Teemme niin maalaus- ja tapetointityöt, uudiskohteiden kokonaisvaltaiset remontoinnit, lattiatyöt, märkätilojen remontit kuin keittiöremontitkin. Olemme tehneet useita huoneistoremontteja myös suuremmille yrityksille: toteutamme toimistoremontit, ravintolaremontit ja muut liiketilojen muutostyöt!

Huoneistoremontit vahvalla osaamisella Espoon alueella

Jerodel Oy huolehtii huoneistoremontin kulusta tarkasti. Voit luottaa, että huoneistoremonttisi hoituu meiltä ilman ylimääräistä päänvaivaa tai työtä sinulle. Tehtäväsi on vain keskittyä ideointiin ja mielipiteiden jakamiseen, me autamme suunnittelussa ja teemme kaiken, jotta sinä saat onnistuneen asiakaskokemuksen tekemästämme huoneistoremontista.

Meille on äärimmäisen tärkeää tarjota huippulaadukasta työnjälkeä, mutta haluamme myös toimia luotettavassa ja mutkattomassa asiakassuhteessa remontoitavan kohteen omistajan kanssa. Kun päästät meidät kotiisi tai muuhun kiinteistöösi suorittamaan huoneistoremonttia, voit luottaa, että tilat pysyvät siistinä ja huoneisto on hyvissä käsissä. Toteutamme huoneistoremontit Espoossa remontin laajuudesta sekä kiinteistön koosta, iästä tai kunnosta riippumatta.

Onnistunut huoneistoremontti on loistava sijoitus

Oli se sitten asunnon arvoon, asumismukavuuteen, viihtyvyyteen, parempaan työympäristöön tai parempaan käytännöllisyyteen. Huoneistoremontti kannattaa toteuttaa, mikäli sitä ollenkaan miettii! Me teemme tehokkaasti ja kilpailukykyiseen hintaan niin pintaremontit kuin suuremmatkin täysremontit osaavien suomalaisten ammattilaisten voimin ja useiden vuosien kokemuksella. Tilaa huoneistoremontti Espoossa alan rautaisilta osaajilta! Panostamme sujuvaan ja laadukkaaseen palveluun sekä kestävään ja asiakkaan toiveiden mukaiseen lopputulokseen.

Kestävä ja laadukas toteutus

Älä turhaan säntää rautakauppaan työvälineitä ja maaleja ostamaan. Tilaa huoneistoremontti suunnitteluineen meiltä! Kun mietit huoneistoremonttia, pyydä meiltä ilmainen arvio rakennusurakasta ja remontin kestosta sekä kustannuksista.

Usein etenkin suuremmissa huoneistoremonteissa tulee tarve apukäsille, mutta toki ihan sen yksinkertaisimmankin työn voi tilata huoneistoremontteihin erikoistuneelta ammattilaiselta. Näin remontti ei ainakaan kaadu ajan, osaamisen, tekijöiden, työvälineiden tai hyvien materiaalien puutteeseen. Tilaamalla huoneistoremontin Espoossa Jerodel Oy:lta, saat kestävän, huolellisen ja luotettavan huoneistoremontin toteutuksen.

Kaikki tarvittava huoneistoremontteihin Espoossa

Yrityksellämme on laaja osaaminen huoneistoremontteihin liittyvistä töistä. Kanssamme toimii myös erinomainen yhteistyökumppaniverkosto, joiden kautta saamme huoneistoremontteihin muun muassa kaikki tarvittavat sähkö- ja LVI-työt. Toimialueemme kattaa koko Espoon seudun. Aloitamme remontin aina tarkalla ja tiiviillä suojauksella pitäen huolta, että kulkuväylät suojataan ja remontoitavat tilat osastoidaan sekä alipaineistetaan. Rakentamisessa noudatamme yleisiä rakennusehtoja YSE1998 ja C2 määräyksiä. Käytämme korkealaatuisia VTT:n hyväksymiä materiaaleja.

Ota yhteyttä ja kerro haluamastasi toteutuksesta!

Tarvitsetko suunnitteluapua vai askarruttaako jokin asia huoneistoremontin toteuttamisessa? Annamme vinkkejä, kerromme asiantuntevan mielipiteemme sekä autamme toteuttamaan juuri teidän näköisen huoneistoremontin kaikkine yksityiskohtineen. Ota yhteyttä, kun etsit huoneistoremontin tekijää Espoossa.

Huoneistoremontti vanhempaan rakennukseen tai taloyhtiön asuntoon? Muista nämä:

Mikäli huoneistoremontti tehdään vanhempaan rakennukseen, huomaathan, että uusi asbestilaki tuli voimaan 1.1.2016 alkaen. Uuden lain mukaan asbesti on aina kartoitettava kaikista purettavista materiaaleista, jos rakennus on valmistunut ennen vuotta 1994.

Asunto-osakeyhtiölaki edellyttää, että asunnossa tehtävistä huoneistoremonteista tulee ilmoittaa taloyhtiön hallitukselle. Remontti-ilmoitus täytyy tehdä aina, kun remontilla voi olla vaikutusta talon rakenteisiin tai naapurihuoneistoihin. Taloyhtiöllä on oikeus valvoa osakkaiden tekemiä tai teettämiä huoneistoremontteja joko taloyhtiön edustajan tai ulkopuolisen valvojan toimesta.

TARJOUSPYYNTÖ

Täytä tarjouslomake niin otamme yhteyttä.