Remontit ja rakentaminen

Espoo, Vantaa, Helsinki

Jerodel Oy

Jerodel Oy on hyvämaineinen suomalainen rakennusliike jolla on vankka 19 vuoden kokemus rakennusalalta. Olemme erikoistuneet kokonaisvaltaisiin huoneistoremontteihin ja korjausrakentamiseen.
Jerodel Oy on tunnettu laadukkaasta työstään ja tarkasta ammattitaidostaan. Meidän tavoitteena on varmistaa, että jokainen projekti toteutetaan laadukkaasti ja asiakkaan tarpeita kunnioittaen.

Remontit Helsinki, Espoo, Vantaa & muu pääkaupunkiseutu

Asiakkaitamme ovat yksityiset taloudet, taloyhtiöt, yritykset ja yhteisöt. Palvelemme asiakkaitamme ja toteutamme remontteja paikkakuntien Helsinki, Espoo ja Vantaa lisäksi muuallakin pääkaupunkiseudulla.

Kestävä ja laadukas toteutus

Aloitamme remontin aina huolellisella suojauksella. Kulkuväylät suojataan, remontoitavat tilat osastoidaan ja alipaineistetaan. Rakentamisessa noudatamme yleisiä rakennusehtoja YSE1998 ja C2 määräyksiä. Käytämme korkealaatuisia ja VTT:n hyväksymiä materiaaleja.

Saneeraukset ja huoneistoremontit Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa – ota yhteyttä ja kysy lisää haluamastasi toteutuksesta!

Kotitalousvähennys

 

Autamme sinua!

Tarjoamme asiakkaillemme remontti- ja rakennustyöt vankalla ammattitaidolla, olipa kyseessä pienempi remonttityö tai laajempi kokonaisvaltainen toteutus. Huomioimme aina asiakkaan toiveet ja halutun lopputuloksen jo suunnitteluvaiheessa. Haluatko tietää enemmän?

 

Ota yhteyttä

 

TARJOUSPYYNTÖ

Täytä tarjouslomake niin otamme yhteyttä.