Vesivahinko

VESIVAHINGON & KOSTEUSVAURIO KORJAUS

Suoritamme ammattitaidolla pienet ja suuremmatkin vesivahinkojen ja kosteusvaurioiden korjaustyöt Helsingin, Espoon, Vantaan ja muun pääkaupunkiseudun alueella.

Pitkäaikainen kosteus rakenteissa saattaa aiheuttaa laajojakin kosteus- ja homevaurioita. Mutta aina ei kannata pelätä pahinta, sillä esimerkiksi Penicillium suvun homeita on sisäilmassa lähes aina, joten niiden esiintyminen ei yleensä viittaa kosteusvaurioon. On kuitenkin olemassa myös sellaisia homesieniä, joiden esiintyminen sisäilmassa viittaa kosteusvaurioon tai johonkin muuhun epätavalliseen mikrobilähteeseen. Tälläisissä epäilyissä on aina syytä ottaa yhteyttä alan asiantuntijoihin ja selvittää tilanne.

Oikeat työmenetelmät ja riittävän laajat suojaustoimet ovat ensiarvoisen tärkeitä. Remontoitavat tilat osastoidaan ja alipaineistetaan. Näin varmistetaan korjaustöiden sujuminen turvallisella tavalla, ilman että haitta-aineita leviää muualle ympärillä oleviin tiloihin.

Yhteistyökumppaniemme VTT-sertifioitujen valvojien kautta on mahdollisuus saada kosteuskartoitukset pintakosteusmittarilla sekä rakenteelliset kosteusmittaukset. Myös kuivaus- ja suunnittelupalvelut onnistuvat.

TARJOUSPYYNTÖ

Täytä tarjouslomake niin otamme yhteyttä.