Erikoistyöt

Pitkäaikaisten ja hyväksi havaittujen yhteistyökumppaniemme kautta voimme tarjota mm. ammattitaitoista ja luotettavaa VTT-sertifioitua märkätilatöiden valvontaa, lisäksi esim. keittiöremontin valvonnan. Teemme myös kosteuskartoitukset pintakosteusmittarilla sekä rakenteelliset kosteusmittaukset. Meiltä saat myös märkätilojen kuivaus-, suunnittelu- ja rakennuttamispalvelut. 

Myös sähkö- ja LVI-työt hoituvat luotettavien yhteistyökumppaniemme avustuksella. Yhteistyökumppaniemme kautta onnistuu myös asbestikartoitukset ja haitta-ainetutkimukset, joita laki edellyttää tehtäväksi kaikkiin ennen vuotta 1994 valmistuneisiin rakennuksiin ennen purkutöiden aloittamista.

Korvausilmaventtiilit

Suoritamme myös korvausilmaventtiilien vaihto- ja asennustöitä. Kauttamme saatte Velco-korvausilmaventtiilit, jotka ratkaisevat ilmanvaihdon ongelmat automaattisesti. Korvausilmaventtiilissä oleva termostaatti säätää automaattisesti venttiililautasen avausta ulkolämpötilan mukaan – kylmällä ilmalla pienemmälle ja lämpimällä suuremmalle. Filtrete-suodatin takaa puhtaan ja terveellisen korvausilman jokaiseen kotiin.

Lattiapinnoitukset

Teemme myös erilaisia betonilattioiden pintakäsittelyjä, kuten epoksipinnoituksia. Esimerkiksi liuoitinvapaalla epoksipohjaisella Tremco NM100 massalattiapinnoitteella, jolla on erinomainen kulutuskestävyys. NM100 Vedeneristysmenetelmä on sertifioitu VTT:n sertifikaatilla. Voidaan käyttää mm. elintarviketeollisuuden lattiapinnoissa, varastoissa, parvekkeilla, kylpyhuoneissa ja parkkihalleissa.

Mikrosementti

Teemme myös mikrosementointeja. Mikrosementti on sisustussuunnittelijoiden suosiossa oleva luja värillinen sementtipohjainen akryyliin sekoitettu mikrotasoite, jolla saadaan näyttävää saumattomaa betonimaista tunnelmaa erilaisille pinnoille. Märkätiloissa mikrosementin voi asentaa vanhan laatoituksen päälle, mikäli sen alla on ehjä vedeneristys. Mikrosementti ei ole itsessään vedeneristävä rakenne, ellei sitä ole VTT:llä testattu ja sillä ei ole märkätilojen vedeneristämiseen soveltuvaa tuotesertifikaattia.

TARJOUSPYYNTÖ

Täytä tarjouslomake niin otamme yhteyttä.